Idag hade jag ett inbokat möte på arbetsförmedlingen. Nu när man är inskriven i jobb och utvecklingsgarantin så är det mycket möten och det är ju också meningen att det ska leda till aktivitet. Eller rättare sagt man MÅSTE vara i aktivitet. Vilket jag tycker är toppen för vem vill gå hemma o dra fötterna efter sig?? Inte jag i alla fall.

Dagen fortsatte och jag åkte hem som vanligt och satte mig för att söka jobb. Då ringer telefon och det var från ett rekryteringsföretag. Jag fattade inte först vad det var för jobb det gällde, jag har ju sökt ett 100-tal.  Men efter några sekunder fattade jag vad det handlade om. Man blir ju lite chockad och man är ju liksom inte beredd. Det gällde ett jobb som jag är riktigt intresserad av. Jobbet är i Stockholm men jag ser det som en möjlighet och en viktig erfarenhet istället för problem att det är 27 mils avstånd.  Nu på onsdag redan ska jag till Stockholm för en intervju. Jag är så glad och jag hoppas verkligen att detta kommer att gå i hamn. Det är min tur nu känns det som .

Uppföljning kommer…

//Sus