Vi lever i ett högintensivt tempo i dag. Ett livspussel ska funka i vardagen med allt vad det innebär. Tid för reflektion har dessvärre blivit en bristvara!

Nu stundar semestertider med återhämtning och avkoppling, tid för intressen och umgänge. Ta vara på det! Se till att landa innan du slänger dig in i alla olika projekt som hör sommaren till.

hängmatta

Har du funderingar kring din arbetssituation, ta dig tid och reflektera över hur du kan göra annorlunda för att hösten ska bli så bra som möjligt.

Under våren har jag skrivit fyra inlägg med inslag av karriärcoaching som kan underlätta för dig som vi ha till en förändring. Gå gärna tillbaka till dessa inlägg och se om de kan hjälpa dig på vägen.

Jag har skrivit om att sätta mål i arbetslivet. Hur du kan inventera vad som är viktigt för dig i ett arbete. Hur du kan bli tydligare för dig själv över vem du är och vad du vill samt hur du kan kartlägga dina kompetenser och förmågor.

Efter sommarsemestern brukar jag får många klienter som kommit till en punkt där de behöver ett bollplank. Både för att öka motivationen, ta nästa kliv i arbetslivet men också i den egna personliga utvecklingen. Hör gärna av dig när du reflekterat klart i hängmattan!

Jag fortsätter att blogga i höst och ser fram emot nya utmaningar i mitt arbetsliv!

Önskar dig en härligt avkopplande sommar!

 

Lena Severin

Cert ICF coach & Karriärcoach
lena.severin@reflectcoaching.se

reflect coaching logo