Det har kommit in många underhållande bidrag och CareerBuilders panel fastnade till slut för Maria Gustins bidrag, som vi valt att kalla för ”Rekryteringskonsulten som somnade”!

Stort grattis till dig Maria, VIP-biljetterna till Bruno Mars konsert i Globen på söndag är dina!

”För några år sedan blev jag kallad till den första intervjugallringen och skulle träffa en rekryteringskonsult. När vi hade pratat i drygt 30 min och det kändes riktigt bra ställde han en fråga, eller han började och sen blev han alldeles tyst i säkert 20 sekunder. Plötsligt rycker han till och ropade högt “Oj, jag somnade visst! Vart var vi?” 

Vi tyckte nog båda att det hela var oerhört pinsamt men vi fullföljde det hela. Han ursäktade sig med att han varit på kick-off på Gran Canaria och kommit hem samma dag. Några detaljer om sena nätter och en hel del alkohol fick jag mig till livs också. 

P.S. Jag fick jobbet och undrar fortfarande om det var hans dåliga samvete som talade.”