Nu har jag varit riktigt usel på att skriva här och jag ber så mycket om ursäkt. MEN det har hänt så mycket och jag har så mycket att göra nu inför flytten till Stockholm så det bara snurrar i huvudet. Möjligen är jag förlåten för dålig uppdatering 🙂

Sista veckorna har jag varit i Stockholm på intervju en gång i veckan och det har varit riktigt intressant. Tyvärr har jag inte gått vidare i rekryteringen när det gäller säljjobb eller BC-jobb. Men ett helt oväntat jobb dök upp där jag inte alls har någon yrkesmässig erfarenhet utan mer privat. Det är ett jobb som personlig assistent till en tjej. (Jag har själv en handikappad son på 20 år) När jag hittade annonsen gick annonsen rakt in i hjärtat och mitt personliga brev hade gjort detsamma hos dom. Det tycker jag är riktigt spännande hur saker och ting kan förändras. Igår var jag och träffade den tjejen som sökte assistent och jag tror nog att hon “fattade tycke” för mig för vi hade många gemensamma intressen 🙂 Nu ser jag fram emot att få det sista samtalet där dom säger att hon valde mig. Jag antar att samtalet kan komma idag eller möjligen i morgon.

Allt det här med ny bostad och dessutom förstahandskontrakt och eventuellt ett jobb hade jag aldrig drömt om för 9 veckor sen, tänk vad allt kan förändras så snabbt 🙂

Uppföljning kommer…

Njut nu i solen tills vi hörs nästa gång – antagligen redan imorgon?

//Sus