Jag är så förväntansfull inför imorgon och intervjun så jag håller på att spricka. Tänk om min chans kommer nu. Då kan ni räkna med att ni har och göra med världens lyckligaste tjej. Oddsen ser bra ut också. Jag har varit nere på Arbetsförmedlingen idag och pratat om att jag blir berättigad till nystartsjobb om detta jobb blir aktuellt. Det var inga problem alls och det bästa av allt är att jag är berättigad till både pendlingsstöd och stöd för dubbelt boende. Min handledare sa att i och med detta med nystartsjobb brukar arbetsgivaren givetvis se till sitt bästa, och vem skulle inte göra de. Positivt eller negativt kan diskuteras men jag tycker det är ett bra stöd för arbetslösa. Sen menar jag inte att man ska missbruka detta med stöd/bidrag.

Om detta nu inte går som jag vill så är jag inbokad till att medverka i en jobbcoach-grupp från och med 4 April på heltid. Så aktivitet kommer jag att ha oavsett vad som händer och det känns väl ganska bra tycker jag. Delvis för att komma ut och vara lite social. Jag är obotligt social så jag håller på att klättra på väggarna när jag bara sitter hemma och söker jobb. Det är inte min grej alls så det ser jag fram emot i så fall.

Ha en riktigt skön dag i solen!!

//Sus