”Smartare jobbsökande – Skapa ett försprång i jakten på drömjobbet”

Du som är CareerBuilder-användare med ett registrerat CV i vår CV-databas har nu chansen att delta på vår populära onlineutbildning som hjälper dig att bli smartare och mer effektiv i ditt jobbsökande.

CareerBuilder onlineutbildning för jobbsökare

Förbered dig inför ditt jobbsökande genom att boka din plats på CareerBuilders kostnadsfria onlineutbildning om smartare jobbsökande där Peter Helin, CareerBuilders expert på jobbsökande och onlinerekrytering, bland annat berättar hur du gör för att stå ut i mängden och nå fram till en drömarbetsgivare, var du hittar lediga jobb och hur du blir mer effektiv och framgångsrik i varje del av ditt jobbsökande.

Under hela utbildningen, som varar i ca en timme, delar Peter dessutom med sig av matnyttiga tips och rekommendationer för vad man bör tänka på innan, under och efter en anställningsintervju.

Våra föreläsningar på ämnet har varit fullbokade de senaste åren, säkra därför din plats redan nu. Utbildningen är kostnadsfri, men antalet platser är begränsat. Observera att denna utbildning är exklusiv för dig som är registrerad i CareerBuilders CV-databas. Om du inte är registrerad redan kan du registrera ditt CV här.

När?
25 oktober kl. 09.00 och 14.00 – boka din plats här:

Onlineutbildningspass 1, kl. 09.00
Onlineutbildningspass 2, kl. 14.00

Var?
Online – internetuppkoppling krävs

Hur?

  • Registrera dig för onlineutbildningen genom länkarna ovan. Observera att antalet platser är begränsat.
  • Du kommer sedan att få ett mail med en personlig länk för att kunna starta och se utbildningsmaterialet på angiven tid, samt ett telefonnummer som du ringer in till för att lyssna på utbildningen

Välkommen!