Äntligen har jag fått ett gensvar från ett företag i Stockholm och blev inkallad till intervju på onsdag. Känns riktigt kul 🙂 Dock är det en gruppintervju och det har jag ingen erfarenhet av alls så det kommer att kännas riktigt nervöst. På individuella intervjuer är jag inte alls nervös och jag känner mig ganska trygg i situationen. Men det här blir annorlunda. Hur ska jag bete mig? Säger någon något som jag tänker säga kan jag ju inte säga, jag tycker som föregående talare. Nää det går fet-bort. Då ska jag sitta där och komma på ett annat snabbt svar. Hur gör jag?

Ge mig massor av tips tack!!!

Jag vill efterlysa tips och råd. Sitter du på dyrbar erfarenheter om detta? Det kan med all säkerhet ge mig tips och säkert andra som också blir inkallade till såna intervjuer och känner sig osäkra.  Är DU rekryterare? Vad tycker du är viktigt i en gruppintervju?

Nu hoppas jag på framgång och att jobbet blir mitt. Blir det det så är alla mina pusselbitar på plats 🙂

Ha en riktigt bra dag!

/Sus