IHM yrkeshögskola

 

På IHM Yrkeshögskola kan du ta vara på- och utveckla din talang och dina ambitioner samtidigt som du blir en del av ett stort nätverk av framtida arbetsgivare och kollegor – 40.000 personer ute i näringslivet som själva har lagt grunden för sin framgång på IHM och i sin tur gärna anställer andra IHM:are.

Nu kan du ansöka till höstens YH-utbildningar!

Nästa utbildningsstart på IHM Yrkeshögskola sker hösten 2017. Trycket på platserna är stort och antagningen sker löpande under våren. Sista ansökningsdag är den 7 maj.

  • Bli nästa generations onlinemarknadsförare
    Digital Marketing & Sales Analytics på IHM Business School ger dig eftertraktad digital kompetens inom konverteringsoptimering, webbanalys, och webbteknik – samt många karriärmöjligheter. Läs mer och ansök här!
  • Framtidens säljare
    Vill du jobba med försäljning, projektledning och affärsutveckling i en bransch som ständigt utvecklas och växer? Säljare IT Solutions B2B gör dig attraktiv för många företag – nu och i framtiden. Läs mer och ansök här!

Praktik som leder till arbete

På IHMs YH-utbildningar får du massor med träning för arbetslivet. Du ökar din förmåga till initiativ, problemlösning, självständighet och samarbetsförmåga. Du jobbar med skarpa praktikfall och examensarbeten på uppdrag av företag och tillämpar dina kunskaper ute på företag under praktik/trainee-perioderna. Det gör dig efterfrågad på arbetsmarknaden. Över 95% av deltagarna i utbildningarna har jobb, bedriver fortsatta utlandsstudier eller väljer att driva eget företag direkt efter avslutad utbildning.

Läs mer och ansök till IHM Yrkeshögskola här!