Idag har jag varit i Norrköping och lämnat in lite jobbansökningar. Jag har ändrat strategi, jag besöker företagen och lämnar mina ansökningar istället för att skicka mejl. Det kanske kan löna sig. Fick tipset av en person som testat och det lönade sig direkt för henne. Får väl hoppas att det gör de även för mig. Det kanske inte funkar i alla branscher men butik är inga problem. Dom blev glada och såg positivt på saken tyckte jag nog att jag kände av idag i alla fall.

När jag var där ringde min telefon och det var från företaget jag var på intervju hos för ett par veckor sedan- Dom ville meddela att jag tyvärr inte gick vidare i rekryteringen men att dom berömde mitt sätt att vara och sa att mitt CV såg riktigt bra ut. Det ända dom hade att säga var att jag saknade erfarenhet. Men tyvärr. Jag ser dock inte negativt på samtalet för jag fick så bra feedback att jag nu VET med säkerhet att mitt sätt att vara på en intervju är bra. Det ska tilläggas att jag enbart varit på intervju 2 gånger i hela mitt liv och det var länge sen så jag blir lite osäker på mig själv. Men som sagt, det här växte jag en aning av 🙂

På vägen hem åkte jag till Ingelsta Centrum för att hälsa på en klasskamrat från min BC-utbildning i Leksand. Hon har precis blivit BC i en av butikerna och jag blir så glad för hennes skull. Butiken var riktigt fin och hon verkade så pigg och glad. Hon har tidigare arbetat på Maxi så hon har färskare erfarenhet än mig. Så nu ska jag nog försöka få komma ut och få lite färskare erfarenhet, då kanske jag också lyckas 🙂 Jag ger hur eller hur inte upp i min strävan efter att arbeta som BC. Positivt tänkande!!!

//Sus