Idag var en spännande dag att vakna upp till. Första dagen på coachingen som AF har placerat ut mig på. Måste erkänna att jag hade lite dålig inställning från början när jag klev in genom dörren. Jag har ju hört så mycket om dessa aktiviteter att man i regel bara sitter av tiden. Men som jag alltid resonerar måste allt få sin chans.

Förmiddagen började i alla fall med konflikthantering. Lite intressant på första dagen och lite komiskt och kanske helt enkelt smart val, vad vet jag? Undrar just hur dom tänkte när dom satte ihop innehållet i aktiviteten och placerade de ämnet först. Hur som helst så har jag studerat ämnet förut och vet att tydlig kommunikation på en arbetsplats är A & O för att undvika konflikter eller i alla fall få färre. Men jag känner att jag kan inte få för mycket information i ämnet så det fick godkänt av mig idag i alla fall.

På eftermiddagen testade vi att intervjua varandra. Alla är vi lite blyga i början innan vi hittat vår plats i gruppen men jag tycker nog att det gick riktigt bra. De var riktigt kul att se hur olika vi är i den situationen. Vissa pratade på FÖR mycket så vore jag arbetsgivare skulle jag nog inte anställa för den sakens skull. Andra var riktigt duktiga och avslappnade i en intervju även att dom påstod att dom var supernervösa. Tror att det här är riktigt nyttigt för oss att gå igenom. När vi var klara med de fick vi gå hem så ingen direkt “dötid” blev det idag i alla fall. Så dagens betyg blev 3,5 av 5  🙂

På onsdag är vi lediga och då har jag planerat att åka till Norrköping och besöka lite butiker för att lämna in lite CV och söka jobb på de sättet. Förövrigt har jag inte hört något alls från Stockholm och det jobbet som butikschef som jag var på intervju på. Lite besviken, men, men min tur kommer väl förhoppningsvis snart!!!

Ha en riktigt fin vårdag!

//Sus