I går kl 6,30 studsade jag upp som en stålfjäder och hade riktigt stora förväntningar inför dagens intervju. Kl 8,30 var jag ute på vägen mot Stockholm tillsammans med min väninna som jag tyckte behövde ha en liten utflykt. Klockan 11 intog vi en parkeringsplats i Älvsjö där jag alltid ställer bilen för att slippa åka in i stan och slåss om parkeringar där. Innan det var dags för intervjun så tog vi en lunch på Stureplan för att få lite energi och få igång tankeverksamheten. Det pirrade en hel del kan jag meddela för det är 11 år sen jag satt inför någon och blev intervjuad angående ett jobb. Då var det ett jobb som artistassistent och vi var 200 st sökande och JAG fick det.

När jag kom in till rekryteringsföretaget igår försökte jag ta med den känslan jag kommer ihåg att jag hade då. Det ända jag tänkte Var dig själv! Jag satt och väntade och tillslut kommer en tjej och hämtar upp mig och presenterar sig som Susanne. Hon berättar att jag kommer att få börja med att göra ett personlighetstest. Det tycker jag alltid är lite spännande även att jag blir lite pressad av situationen. Efter 24 frågor var jag klar och hon kikade på testets resultat och mina svar var precis perfekt. Hon berättade direkt hur jag var som chef och att jag inte var sån som ”pekade med hela handen” utan var mer ödmjuk i mitt sätt som chef. Det stämmer perfekt. Jag gillar inte såna chefer som dominerar för mycket och ”rider” på sin position. Har haft en sån chef under en av mina praktiker och det visade sig att alla anställda mådde dåligt över hennes översittar-stil. För mig är det ödmjukhet och förståelse för andra människor som gäller samt att man är bestämd i situationer som kräver det.

Efter testet började intervjun. Jag kände direkt att jag var bekväm då Susanne utstrålade trygghet och fick mig att slappna av. Hon frågade dom traditionella frågorna och jag tror att jag fick med allt som jag ville framföra. Jag fick känslan av att dom vill ha en butikschef som är lite äldre och som har småbarnsåren bakom sig. Det var bara en känsla jag fick och jag hoppas att jag kan ligga bra till på grund av det. Nu kommer jag att få vänta till nästa vecka innan jag får veta om jag går vidare till intervju nr 2. Går jag vidare i rekryteringenså blir det ett besök till i  slutet av nästa vecka eller i början på vecka 15. Spännande!

Tjänsten ska vara tillsatt senast vecka 16 så nu är det bara att hålla tummarna. 🙂

Ha nu en riktigt trevlig påskhelg och njut av solen!

//Sus