Ni som jobbar som chef eller ledare idag kanske har mött på honom? Ni som söker arbete inom ledarskap ska absolut se och höra hans föreläsningar. Jag har varit på många föreläsningar om just ledarskap men Kjell är den person som får mig att inse att jag kan ändra mycket i mitt tänk – som jag trodde jag gjorde ”rätt” –  både privat och i arbetslivet.

Kjell föreläser om ledarskap och motivation och föreläsningen heter ”Skillnaden som gör skillnaden”. Han är en riktigt scenkonstnär och presenterar sitt budskap med en stor mängd humoristiska inslag och paralleller och har en energi som omöjligt inte kan smitta av sig. Vi såg dock honom inte ”live” så vi missade nog lite av känslan av att få vara lite delaktig i föreläsningen. Han ställer bland annat relevanta frågor som han vill att alla ska diskutera 2 och 2. Det gjorde inte vi. Så jag kan tänka mig att vara på plats ger ännu mer.

Så får ni möjlighet att se honom – GÖR DET!!

Ha en riktigt bra dag 🙂

//Sus