CareerBuilder.se och AIESEC

Nästa vecka, den 3 mars, är vi på CareerBuilder på plats på Jönköpings Universitet för AIESEC:s YouthSpeak Forum. Vi pratar karriär och Peter Helins populära föreläsning om smartare jobbsökande är tillbaka. Denna gång fokuserar vi på hur man kan använda den senaste tekniken för att söka till lediga jobb betydligt mer effektivt. Under föreläsningen delar Peter med sig av effektiva tips som du kan använda innan du påbörjar ditt jobbsökande, när du skriver CV och personligt brev, när du följer upp på din skickade ansökan och även tips för vad du bör tänka på före, under och efter intervjun.

Missa inte det unika tillfället att delta i debatten på YouthSpeak samtidigt som du kan prata karriär och jobbsökande med oss på CareerBuilder.se!

Var?
HLK-Aulan på Jönköpings Universitet

När?
Den 3 mars

Boka din plats här:
https://bit.ly/sweden_youthspeak_forum

Se även eventet på Facebook:
https://bit.ly/YSsweden

Vad är YouthSpeak?
YouthSpeak är en global ungdomsrörelse och youth insight survey skapad av AIESEC. YouthSpeak fokuserar på förståelse kring olika utmaningar som involverar unga människor samtidigt som man försöker att överbygga gapet mellan potential och resultat. Åsikter från över 42 000 personer i 100 länder samlades in i den senaste undersökningen. Undersökningen kommer att förse beslutsfattare med viktiga insikter i vad som är viktigt för unga människor i hela världen. Forumet är baserat på den data som samlats in i 2015 års undersökning år årets tema är “Digital innovation transforms global business.