Sitter i skrivande stund på Cityterminalen och väntar i bussen hem. Jag kom till Stockholm i går och har laddat riktigt mycket för gruppintervjun som skulle ske idag. Jag har aldrig , som jag tidigare skrev i föregående inlägg, varit på en gruppintervju. Måste säga att för mig var det en upplevelse av det positiva. Trodde nog att jag inte skulle få så mycket plats när det sitter 9 stycken till i rummet. Men alla var så trevliga och ingen ”körde över” någon annan som jag var rädd för att det skulle bli. Vissa är ju så att dom vill glänsa mer än andra. En otroligt dum fördom jag hade.

Vi fick först veta lite om företaget. Sedan fick vi göra ett litet test två och två för att se hur vi skulle göra i en specifik situation. För mig och en annan tjej blev det merförsäljning. Hur hanterar vi att få kunden att köpa mer? Både hon och jag hade erfarenhet av merförsäljning så det var inte så svårt för oss. Det kändes bra i alla fall. Efter de fick vi presentera oss själva och berätta lite om oss och vad vi gjort innan och vad vi hade för planer i framtiden. Ville vi satsa på företaget eller hade vi andra planer?  Jag har ju sökt på grund av att jag vill utvecklas i företaget och så småningom arbeta som platschef.  Jag skulle känna mig trygg i företaget då dom satsar på att etablera sig även utanför Sverige och dom satsar mycket på personalen. Det är en viktig del för mig och är faktiskt inte så självklart som det borde vara för många företag.

Nu är det bara att vänta i hela 3 veckor innan svaret kommer. Är svaret positivt får jag provjobba och om jag klarar det får jag en intern utbildning. Spännande, spännande! 🙂 Nu är det bara att hålla tummarna och vänta på ett förhoppningsvis positivt svar.

Ha en riktigt fin dag på er

//Sus