Att utvecklas både personligt och arbetsmässigt har varit en stor del i hela mitt liv. Jag ser förändring som en nya möjlighet och är så nyfiken på vad framtiden kan ge. Nu har jag precis beslutat mig för att flytta till Stockholm för jag anser väl att en framtid i min stad inte ger så mycket. Jag ser min chans nu när mina barn är vuxna och flyttar och skaffar sig ett eget självständigt liv. Då kommer chansen till mig och jag tvekar inte en sekund att ta den. Har letat lägenhet och hittade ett fint litet hus ute i Vaxholm. En liten strandtomt och dessutom förstahandskontrakt. Nästan för bra för att vara sant känner jag. Där kommer jag bo lantligt men ändå närheten till storstadspulsen. Precis min personlighet. Flytt blir av nu redan månadsskiftet Juni/Juli.

Sen var de det här med jobb. I dagsläget går jag på jobbcoaching på Miroi och har precis blivit klar med mina 6 veckor som introduktionen är på. Nu började jag igår på andra delen i coachingen och vad händer då? Jag blir inkallad till kontoret och dom säger att dom kan erbjuda mig ett arbeta på halvtid på Miroi. Arbetsuppgifterna skulle vara att arbeta med fakturering. Det går över 100 personer på Miroi och dom frågar just MIG!  Tyvärr var jag tvungen att tacka nej på grund av flytten. Men jag blev positivt överraskad att dom frågade mig. Det ser jag som mycket positivt och det är ett bevis på att jag visat en bra sida under dessa veckor. Förra veckan blev jag också inkallad till en intervju hos Espresso House som platschef men tyvärr var jag även där tvungen att tacka nej. Visst är det märkligt att allt lossnar nu när jag beslutat mig för att flytta.

När det gäller jobb i Stockholm har jag haft lite kontakt med olika arbetsgivare men har inte riktigt fått något konkret svar. Har några som är riktigt intressanta och det hoppas jag ju på givetvis. Jag försöker hålla mig till Arninge, Täby och Danderyd men givetvis är jag ju öppen för allt. Men man ser vad saker och ting kan förändras. Det gillar jag och jag ser bara möjligheter med flytten. Nu har jag pratat med ett företag som även dom bedriver jobbcoaching dit jag kommer bli förflyttad om nu arbetsförmedlingen godkänner dom som företag. Det ser jag som en öppning till det perfekta jobbet 🙂

Ha en riktigt fin dag

/ Susanne