Nu har jag gått lite över en vecka på coachingen hos Miroi. Det är mycket fokus på att starta eget och att våga satsa på sina drömmar. För mig är nog inte de aktuellt även att jag får affärsidéer som ploppar upp i huvudet ständigt. Min affärsidé vore väl att sälja alla dessa idéer 🙂  det är jag i ett nötskal. Idag fick jag för första gången en individuell coach som gick igenom vad jag hade för tankar om min framtid. Hon sa direkt att när hon såg mig att jag var typen entreprenör. Lite kul, hur ser en typisk sådan ut – jo som mig tydligen. Hon sa vidare att jag var så bestämd med vad jag ville att jag med all säkerhet inte skulle få några problem att hitta ett bra jobb även att det kanske tar tid. Ja vi får väl hoppas att hon har rätt 🙂

I går var jag förövrigt på en rekryteringsträff som arbetsförmedlingen anordnat. Det var ett butiksjobb. Dock var bara tjänsterna sommarjobb men det är ju alltid något. När jag satt där så gick det fram en tjej som varken hade CV eller personligt brev med sig. Hon hade nog missuppfattat grejen med rekryteringsträff.  Det är ju viktigt att man är förberedd även i sådana situationer. Företaget höll en kort intervju med alla på ca 10 minuter. Med henne höll dom en kort på ca 2 minuter bara så hon var nog ganska körd. Tråkigt att se tycker jag för tjejen var säkert duktig som butikssäljare?

I morgon är vi lediga från coachingen så då blir det att söka jobb vilket vi inte gör där nere under dagarna märkligt nog. Trodde faktiskt det skulle vara mer sånt men icke. På förmiddagarna är det så kallade föreläsningar om olika ämnen som inte alltid är relevant med vår arbetslöshet och de har vi ifrågasatt. Men dom kör sitt race och vi får bara åka med. Så imorgon ska jag verkligen söka allt jag hittar  🙂 och som vanligt gör jag de med en positiv inställning och hoppas på tur.

//Sus