En av Sveriges största exporter på senare år har varit spelutveckling och datorspel. Utbudet av digitala spel i olika former är enormt, och så är även efterfrågan. Man spelar idag på datorn, på nätet, med traditionella spelkonsoller, via smart phones och nu börjar även företag och organisation få upp ögonen för så kallad ”gamification” där syftet är att göra tråkiga uppgifter som till exempel att välja pensionsfonder till något roligt och utmanande.

Då utbudet på marknaden är stort och antalet företag som utvecklar spel är många så blir konkurrensen om bland annat de bästa grafikerna och spelutvecklarna är stenhård.

Företag som EA Games, Dice, Net Entertainment och Simbin Studios är alla ledande i sitt slag och erbjuder spel i världsklass. Dessa företag vänder sig till oss på CareerBuilder för att hitta sina kandidater.

För att se och ansöka om lediga tjänster inom spelutveckling, klicka här för att komma till CareerBuilder.se

Väl på CareerBuilder kan du både söka efter lediga tjänster som passar din kompetens och utbildning, ladda upp ditt CV för att bli hittad av rekryterare och även skapa en ”Sparad sökning” för att få relevanta lediga jobb inom spelutveckling skickade till din e-post.

Lycka till!

CareerBuilders Karriärblogg - Spelutveckling