Idag är det en riktigt fin och solig dag. Takdropp från taken och man får faktiskt lite vårkänslor även att det kanske är lite för tidigt än. Skönt är det hur eller hur 🙂

Idag har jag gjort ett besök hos arbetsförmedlingen då jag nu är helt utstämplad och har gått över till något som kallas Jobb och Utvecklingsgarantin. Mitt besök var inte inbokat utan jag gick dit på deras Drop in. När jag kommer dit så fick jag beskedet att jag var välkommen i morgon i stället. Jag hade tydligen missat att vi som går under Jobb och Utvecklingsgarantin har Drop in på onsdagar och fredagar. Men jag fick veta vem min nya handläggare är och det var en tjej som jag känner som är otroligt trevlig så det var ju något positivt med besöket ändå 🙂

Jag har funderat på var jag vill arbeta allra mest och vad som ligger på första plats på min arbetsgivarlista. Nu tänker jag ju bara enbart vad som finns i vår lilla håla.

Så här ser min drömlista ut:

1 Gina Tricot

2 Åhléns

3 KappAhl

4 Rusta

5 H&M

Dessa 5 ställen ligger högs på min lista om jag får drömma helt fritt!  Hade vi haft Kicks så hade det legat på en stark förstaplats men nu har vi tyvärr inte den butiken.  Rusta har jag praktiserat på och trivdes jättebra. På KappAhl jobbade jag som 16-åring och tog inte chansen att fortsätta där dumt nog.

Hur ser er önskelista ut?

Ha en riktigt fin dag.

//Sus