Nu har jag suttit här hela förmiddagen och letat jobb och hittat två mycket intressanta jobb. Jag skrev ett personligt brev och tyckte nog själv att jag fick till det lite extra bra idag.  Hade jag själv suttit i rekryterarens stol så hade jag blivit intresserad och nyfiken på vem denna person är. Men jag antar att jag inte är ensam som söker och att det med all säkerhet finns hundratals andra intressanta kandidater. Men jag håller tummarna och hoppas på lite framgång den här gången. Tjänsten var för övrigt i Stockholm men det är inget främmande för mig utan ser det som kul och utvecklande att få jobba på annan ort.

Med anledning av förra inlägget så gör jag så att jag gör en liten notis om att jag är berättigad till nystartsjobb och att arbetsgivaren kan få ersättning om dom anställer mig. Rätt eller fel? Men jag gör ett försök iallafall så får vi se om det iallafall kan leda till intervju.

Nu i veckan ligger fokus på att söka nystartsjobb och jag planerar att besöka tre olika företag som jag gärna vill jobba hos. Ett företag håller i skrivande stund på att flytta till vårt nya köpområde där många stora företag etablerar sig just nu. Tror att det gör att vår stad växer både turistmässigt och att fler väljer att flytta hit. Något som är otroligt viktigt för en stads utveckling.

Ha en riktigt bra dag

//Sus