Idag har jag varit ute på lite besök i butikerna och då var jag intresserad av speciellt en butik. Det var Gina Tricot som slog upp sina portar idag här i vår stad. Med tanke på att jag sökt alla tjänster där så var jag givetvis lite extra nyfiken på vilka de anställt. Gina Tricot är väl för lite yngre tjejer men det är en butik som tilltalar mig och jag gillar deras sortiment och kan mycket väl se mig själv jobba där.  När jag kom in fokuserade jag INTE på deras utbud utan blicken gick direkt till de anställda. Först fick vi ett välkomnande av butikschefen som kanske var runt 30 max. Tror säkert att hon är rätt person för jobbet, men det svider av avund att se henne stå där. Det kunde lika gärna ha varit jag. Vidare in i butiken hittar vi unga tjejer som är typ 22-25 år. Tror också att dom är perfekta för jobbet och givetvis är jag glad för deras skull, även för butikschefen. Men jag förstår fortfarande inte varför de inte anställt en 40 taggare åtminstone. Det är det enda jag skulle vilja ha svar på. Man kanske skulle ta och forska lite närmare i saken och ringa runt och se vad dom har för tänk kring ålder. Många skriver vilt och brett om mångfald men står dom för de egentligen??

För övrigt är det Lindex och KappAhl som står för lite äldre anställda här i stan.  På H&M vet jag att butikschefen är kring 50 men förövrigt enbart 25-30 åringar.

Jag tycker det här är ett riktigt intressant ämne så det lär nog bli mer om detta.

Vore roligt att höra era erfarenheter angående detta ämne. Har ni någon gång fått höra att ni är överkvalificerade för jobbet t.ex?

I morgon ska jag redovisa mina sökta jobb under februari månad. Missa inte det!

//Sus