I två veckors tid har jag haft kontakt med min A-kassa angående mina kvarvarande dagar. Jag visste att jag hade få dagar kvar så därför var det viktigt att få reda på om jag hade rätt till en ny period. Jag hann prata med fyra olika personer under dessa två veckor varav tre sa att jag var berättigad till en ny period på 300 dagar. En person sa dock att jag inte var det?  Med detta besked blev jag otroligt förvirrad och ville ha kontakt med min handläggare som alltid är svår att få tag i via telefon så jag valde att kontakta henne via mejl. Fick ett svar ganska snart att hon skulle se över mina handlingar. Dagarna gick och jag hörde inte ett ljud ifrån henne. I fredags ringde jag återigen för att se om det gick att få tag i henne och det gick  glädjande nog! Hennes svar var då att – Tyvärr du har inga fler dagar att ta ut så du har nu endast 5 dagar kvar efter måndagens (läs dagens) ifyllda kort.

Bråttom, bråttom fick jag att ringa arbetsförmedlingen för att höra om dom fått någon signal på att jag hade få dagar kvar. Nej, det hade de givetvis inte. Märkligt för sånt här ska gå automatiskt enligt arbetsförmedlingen. Jag fick återigen mejla a-kassan och säga till att dom var tvungna att sända ut en signal till arbetsförmedlingen om att jag hade dåligt med dagar.  Nu fick jag ett svar att signalen hade nått arbetsförmedlingen idag. Med detta vill jag bara säga att håll koll på era dagar så ni inte blir utstämlade!!

Vad händer med mig nu då? Jag kommer få ett möte inbokat med en ny handläggare på arbetsförmedlingen för en ny handlingsplan. Lite tråkigt för jag trivs med min nuvarande handläggare  🙁  men det blir nog bra ändå. Positiv som jag är ordnar sig allt till slut om man är om sig och omkring sig  🙂

Ha en fortsatt trevlig dag.

//Sus