Snart har den första månaden av det nya året gått. Har du hunnit stanna upp och reflekterat över hur januari har känts för dig?

Många har som nyårslöfte att ändra sitt liv på olika sätt. Flera byter vanor, skaffar nya hobbies och många funderar även över att byta jobb, då de de flesta av oss spenderar en stor del av vår vardag på vår arbetsplats. Att ha ett jobb man inte trivs med, kan vara nästan lika jobbigt som att inte ha något jobb alls. Det kan dock vara svårt att veta vad som är ens drömjobb och vad man vill spendera arbetsdagen med.

För att hjälpa dig på vägen, ställ dig dessa 3 frågor för att enklare hitta vilken riktning du vill att nästa jobb ska ta:

  • Vilka värderingar är viktiga för dig? Hitta de företag som har desamma.
  • Vilka arbetsuppgifter får dig att längta till jobbet? Leta i jobbannonser efter just de uppgifterna.
  • Hur lång resväg vill du ha till jobbet? Det ringar in vilket område du kan tänka dig att jobba i, eller om du helt vill jobba på distans.

Genom att svara på dessa frågor kommer du närmare att hitta det jobb som passar dig och din nästa drömtjänst. Passa på att hitta din nästa drömtjänst bland våra tusentals lediga jobbCareerBuilder.se redan idag.

Du kanske även är intresserad av:

Hur du imponerar med ditt CV 2020

5 tecken på att det är dags att byta jobb